Nu är det inte längre en vit klänning i en kyrka som gäller. För allt fler par handlar bröllopet om att lyfta fram sitt förhållande och vad som gör paret unikt. Från dyra svulstiga kyrkbröllop till nu mer personliga och mindre vigslar och detta är ingen trend som kommer blåsa bort utan man tror att de mer traditionella bröllopen mer och mer kommer att försvinna. 

bröllop.kärlekDet var en större händelse förr när man gifte sig. Det var svårare att skilja sig och man hade inte heller bott tillsammans innan. Nu talar par öppet om att de kommer att spendera sina liv ihop, men kanske inte ens har pratat om ett bröllop ännu. tidens tand är annorlunda, men vad man kan se är en röd träd, förutom kärleken, är att när man väljer att gifta sig så vill man göra det tillsammans med sina nära och kära och man vill bjuda in till en fin fest. Att kombinera ett bröllop i ens egen trädgård och leta bröllopsklänningar av högsta kvalitet kan vara en vinnande kombination då man klär upp sig till topp samtidigt som man har tryggheten och det personliga i sin omgivning. Det blir med andra ord en bra balans som många eftersträvar.

Fler följer hjärtat

Både när det kommer till val av partner och val av bröllop så följer allt fler sina hjärtan. I en nyhetsartikel går det att läsa att det nu finns en vacker bröllopsbok, nu gifter vi oss på vårt eget sätt,  man kan köpa för att sedan tänka lite utanför ramarna. Och när det kommer till ens bröllop, oavsett hur det kommer bli och hur man vill ha det, så är något säkert och det är att man vill att det ska vara väl genomtänkt. För man gifter sig förhoppningsvis bara en gång. Även drop-in bröllop blir allt vanligare skriver sr.se och kanske kommer vi i framtiden att gifta oss genom internet. Ja, varför inte om det är så man som kär vill ha det.