Det nya året är här, och så är mängder av nyårslöften som att sluta röka och att börja träna och äta bättre. Men, kanske bör man lyfta blicken för att se till lite större förändringar och vad man borde lova sig. 

145518-champagne-bottle-ready-for-celebrationAllt fler människor får det bättre ställt och man kan unna sig att förverkliga sina drömma och leva ett riktigt bra liv. Oftast kantas nyårsafton av vackra kläder, kanske till och med danska gallakjoler eller andra spännande märken, toppat med mycket god mat som löjrom och hummer. Men, det kommer en morgondag och när det nya året klämtar är det många som lovar hej vilt att de ska förbättra sig själva. Men, kanske bör man inte ha ett löfte som handlar om att man ska stå emot kaksuget eller dra ner på ciggen. Kanske kan 2016 bli året då man lovar sig att bli en bättre människa på något plan. Det hoppas i alla fall Nyheter24 som har en artikel om vad vi borde ha för löften. Allt från att sluta hata, bli givmild, jobba mot rasism och stå upp för allas rättigheter.

Att hållas sitt löfte

Att hålla sitt löfte är inte det enklaste. Som tur är finns det många bra tips en kan ta till. I en artikel från sr.se går det att läsa många bra tips. Allt från att man inte ska få ångest av sitt löfte samt att man kan berätta det för människor som man gärna vill få stöd av. Och om det är något som undrar om 2016 kommer bli värre 2015 så ska man nog känna sig lugn. Detta då 2015 har varit om man läser Aftonbladets artikel, ett rent katastrofår.