Det finns ett mönster som förenar kvinnor i alla åldrar och samhällsklasser. Nej, det är inte paisley, utan leopard. Men nu ser det ut som ett annat mönster snart kommer att konkurrera med leopard, om man inte väljer att kombinera de två.

Kamouflagemönstrat har länge använts av punkare och hiphoppare, delvis för att det har varit billigt, och för att det varit lätt tillgängligt i affärer som säljer militärt överskott. Idag går det att hitta nästan allt i detta mönster, från både kända designers och något random lågprismärke.

Soldater i kamouflage

På Fyndiq, där man kan hitta det mesta, kan man köpa allt från fiskarhattar och jackor med konstgjorda löv (3D-kammo!) till kjolar och lösnaglar. Allt med kamouflagemönster. Om man tränar på gym kanske man vill ha tights i kammo-mönster, eller en keps om man helst tränar ute.  På fötterna kan man ha Vans i kamoumönstret.

Kamouflagetrenden är helt klart här för att stanna, men precis som leopard bör man inte ha för mycket i samma mönster, åtminstone inte på samma gång.